Turistička zajednica grada Osijeka - Turistička zajednica grada Osijeka (Osijek : Turistička zajednica grada Osijeka, 2008)
Web-stranice turističke zajednice grada.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.tzosijek.hr/index.php/hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 17.11.2009. ; zadnji opis prema verziji dana: 18.10.2022.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Keywords: Turistička zajednica grada Osijeka; Turizam -- Osijek