Svinjskagripa.com sve informacije o gripi A (H1N1). ([S. l.] : Svinjskagripa.com, 2009)
Mrežne stranice s vijestima o karakteristikama bolesti, mogućnostima prevencije i liječenja te širenju svinjske gripe (pandemijske gripe tipa A / H1N1) u Hrvatskoj, Europi i svijetu
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 16.11.2009.)
Keywords: Influenca -- Prevencija