Agrozemlja.net internet portal poljoprivrednika. (Osijek : Agrozemlja.net, 2009)
Web- stranice o poljoprivredi.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 13.10.2009. ; posljednji opis prema verziji dana 12.4.2019.).
Keywords: Poljoprivreda