Vesna Škare-Ožbolt nezavisni kandidat. - Škare Ožbolt, Vesna (Zagreb : Vesna.com.hr, 2009)
Mrežne stranice predsjedničkog kandidata Republike Hrvatske na izborima 2010.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 12.10.2009.
Keywords: Škare Ožbolt, Vesna -- Izborna kampanja -- 2010.; Predsjednički izbori -- Hrvatska -- Izborna kampanja -- 2010.; Predsjednice država -- Hrvatska -- Izborna kampanja -- 2010