Prozor - Franković, Maja (2007)
Pojednostavljeni prikaz prozora tamno smeđe boje; mrlje i raspršene točkice prikazuju pogled kroz okno prozora, a iznad natprozornika su crvene nepravilne šare.
Signatura d.d. ispod prikaza olovkom: Maja S. F. 2007.; l.d. ispod prikaza olokvom: 7/11; s.d. ispod prikaza olovkom: PROZOR; s.d. suhi žig: MAJA S.F. GRAPHIC ART STUDIO BRSEČ, RIJEKA, PARIS
Keywords: Litografija