Vjetar - Franković, Maja (2007)
Na donjem dijelu vertikalnoga otiska gusto su raspoređene tamno smeđe mrlje koje se u gornjem dijelu prorjeđuju, istanjuju i postaju svijetle linije i kružići.
Signatura d.d. ispod prikaza olovkom: Maja S. F. 2007.; l.d. ispod prikaza olokvom: 5/11 litho; s.d. ispod prikaza olovkom: Vjetar; s.d. suhi žig: MAJA S.F. GRAPHIC ART STUDIO BRSEČ, RIJEKA, PARIS
Keywords: Litografija