Antonio Smareglia - Smareglia, Antonio (Pula : Sveučilišna knjižnica, 2006)
Mrežne stranice posvećene obljetnice rođenja istarskog skladatelja.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 7.10.2009.)
Tekst na više jezika
Keywords: Smareglia, Antonio; Sveučilišna knjižnica (Pula) -- Akvizicije