Hrvatsko društvo održavatelja Croatian Maintenance Society. - Hrvatsko društvo održavatelja (Zagreb) (Zagreb : Hrvatsko društvo održavatelja, 2004)
Web-stranice društva čiji je cilj da promicanjem znanja o održavanju fizičke imovine i razmjenom informacija među održavateljima u zemlji i svijetu podiže opću razinu efikasnosti i ekonomičnosti održavanja u Republici Hrvatskoj.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.hdo.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 28.9.2009. ; zadnji opis prema verziji dana: 3.10.2022.)
Tekst na hrv. i engl. jeziku
Keywords: Hrvatsko društvo održavatelja (Zagreb); Postrojenja -- Održavanje -- Hrvatska