Health care and community-based interventions for war-traumatized people in Croatia : community-based study of service use and mental health - Frančišković, Tanja; Tovilović, Zdravko; Šuković, Zoran; Stevanović, Aleksandra, psihologinja; Ajduković, Dean; Kraljević, Radojka; Bogić, Marija; Priebe, Stefan (2008)
Cilj: Istražiti korištenje usluga zdravstvene skrbi i usluga koje pruža zajednica u područjima koja su bila zahvaćena ratom u Hrvatskoj i utjecaj tih intervencija na mentalno zdravlje.
Bibliografija: 30 jed
Keywords: Zdravstvena skrb -- Ratna trauma -- Mentalno zdravlje -- Posttraumatski stresni poremećaj; Hrvatska