Općina Vir službene mrežne stranice. ([Vir] : Općina Vir, 2008)
Službene mrežne stranice općine
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 17.9.2009
Keywords: Lokalna samouprava -- Vir; Vir -- Vodiči