Franjevački institut za kulturu mira (Franjevački institut za kulturu mira, 2007)
Web-stranice instituta koji promiče kulturu mira u međuljudskim odnosima u društvu kao i odnosima sa svim drugim vjerskim, etničkim zajednicama