Općina Vrsi službene mrežne stranice općine Vrsi. (Vrsi : Općina Vrsi, 2008)
Službene web-stranice općine.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://vrsi.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 10.9.2009.; zadni opis prema verziji dana: 2.3.2020.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Vrsi; Vrsi -- Vodiči