Općina Mrkopalj (Mrkopalj : Općina Mrkopalj, 2005)
Web-stranice općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 9.9.2009. ; zadnji opis prema verziji dana: 2.3.2021.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Mrkopalj; Mrkopalj -- Vodiči