Vertical distribution of phosphorus species and iron sediment at open sea stations in the middle Adriatic region - Matijević, Slavica; Kljaković-Gašpić, Zorana; Bogner, Danijela; Gugić, Ante, oceanograf; Martinović, Igor, liječnik (2008)
U sedimentu sa 5 postaja otvorenog mora srednjeg Jadrana ispitane su koncentracije različitih oblika fosfora (P) u jezgrama debljine 0-10 cm
Bibliografija: 68 jed
Keywords: Istraživanje mora -- Onečišćenje mora -- Sedimenti -- Fosfor -- Željezo; Jadransko more