Pancreatic endocrine tumor of uncertain behavior : a case report - Ledinsky, Mario; Coc, Ivan; Stančić, Vladimir, liječnik; Borić, Marta, liječnica; Tomas, Davor (2008)
Među endokrinim tumorima gušterače koji nisu česti, veliki nefunkcionirajući tumori neodređenog ponašanja su iznimno rijetki. Nefunkcionirajući endokrini tumori gušterače proizlaze iz endokrinog dijela gušterače, ali nisu udruženi s određenim hormonskim sindromom
Bibliografija: 23 jed
Keywords: Endokrini tumor gušterače neodređenog ponašanja