Oral lesions in patients with lichen planus - Peršić, Sanja, stomatologinja; Lugović Mihić, Liborija; Budimir, Jozo, stomatolog; Šitum, Mirna; Bulat, Vedrana; Krolo, Iva (2008)
Ovo retrospektivno istraživanje obuhvatilo je bolesnike hospitalizirane zbog lihen planusa u Klinici za dermatovenerologiju KB "Sestre milosrdnice" u Zagrebu u razdoblju od siječnja 2004. do kraja 2006. godine. Obuhvaćeno je 40 bolesnika (27 žena i 13 muškaraca) koji su bolovali od lihen planusa, a dijagnoza je postavljena na temelju kliničko-laboratorijskih pretraga te patohistološkog nalaza
Bibliografija: 19 jed
Keywords: Bolesti usne šupljine -- Oralni lichen planus -- Kliničko-laboratorijska dijagnostika -- Patohistološki nalaz