Myeloid sarcoma in the central nervous system : case report and review of the literature - Struhal, Walter (Array, 2008)
Mijeloidni sarkomi su rijetke pojavnosti uglavnom mijeloblastične leukemije. Njihova pojava u središnjem živčanom sustavu je iznimna, pa je dotična literatura danas ograničena na studije pojedinih slučajeva. Mi opisujemo jo. jedan slučaj, dok je pregled literature poslužio kako bismo ispitali značajke i mogućnosti liječenja mijeloidnog sarkoma središnjega živčanog sustva