Općina Sv. Lovreč (Sveti Lovreč : Općina Sveti Lovreč, 2008)
Mrežne stranice općine
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 16.6.2009
Keywords: Lokalna samouprava -- Sveti Lovreč; Sveti Lovreč -- Vodiči