Sindikat prometnika vlakova Hrvatske Union of Croatian Train Dispatchers - Sindikat prometnika vlakova Hrvatske (Zagreb) ([Zagreb] : Sindikat prometnika vlakova Hrvatske)
Mrežne stranice sindikata
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 10.6.2009
Tekst na hrv., polj. i na engl. jeziku
Keywords: Sindikat prometnika vlakova Hrvatske (Zagreb); Sindikati -- Hrvatska