Nikola Dobroslavić kandidat za župana. - Dobroslavić, Nikola (Dubrovnik : Hrvatska demokratska zajednica, 2009)
Web stranice kandidata za lokalne izbore 2009.
Pristup: World Wide Web (opis građe dana: 28.5.2009. ; zadnji opis prema verziji dana: 23.9.2019.)
Keywords: Dobroslavić, Nikola -- Izborna kampanja -- 2009.; Župani -- Hrvatska -- Izborna kampanja -- 2009.; Lokalni izbori -- Hrvatska -- 2009.