Short-term memory in Croatian war vetererans with posttraumaic stress disorder - Šodić, Lidija (Array, 2007)
Cilj: Utvrditi kratkotrajna oštećenja kognitivnih funkcija u ratnih veterana koji imaju posttraumatski stresni poremećaj (PTSP) povezan s borbom.