Sisak plus ([Sisak] : Sisak plus, 2009)
Web-stranice kandidata za lokalne izbore 2009.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.sisakplus.com
Stv. nasl. iz zaglavlja HTML (opis građe dana: 14.5.2009.)
Keywords: Lokalni izbori -- Sisak -- 2009.; Lokalni izbori -- Hrvatska -- 2009.