Ingrid Antičević Marinović - Antičević Marinović, Ingrid (Zadar : I. Antičević Marinović, 2009)
Mrežne stranice kandidata za lokalne izbore 2009
Pristup: World Wide Web
Opis građe dana: 12.5.2009
Keywords: Antičević Marinović, Ingrid -- Izborna kampanja -- 2009.; Gradonačelnice -- Hrvatska -- Izborna kampanja -- 2009.; Lokalni izbori -- Hrvatska -- 2009.