Grad Križevci službene stranice. (Križevci : Grad Križevci, 2009)
Službene mrežne stranice grada
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 7.5.2009
Keywords: Lokalna samouprava -- Križevci; Križevci (Hrvatska) -- Vodiči