Snaga grada kandidati za izbore Osijek 2009. - Bubalo, Krešimir; Lovoković, Danijela; Vrdoljak, Ivan, političar (Osijek : Stožer HDSSB-HNS, 2009)
Mrežne stranice kandidata za lokalne izbore 2009
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. iz zaglavlja HTML
Opis građe dana: 28.4.2009
Keywords: Bubalo, Krešimir -- Izborna kampanja -- 2009.; Lovoković, Danijela -- Izborna kampanja -- 2009.; Vrdoljak, Ivan -- Izborna kampanja -- 2009.; Gradonačelnici -- Hrvatska -- Izborna kampanja -- 2009.; Lokalni izbori -- Hrvatska -- 2009.