Tatjana Holjevac za gradonačelnicu grada Zagreba - Holjevac-Koren, Tatjana (Zagreb : Nezavisna lista Tatjane Holjevac, 2006)
Mrežne stranice kandidata za lokalne izbore 2009
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 24.4.2009
Keywords: Holjevac, Tatjana -- Izborna kampanja -- 2009.; Gradonačelnice -- Hrvatska -- Izborna kampanja -- 2009.; Lokalni izbori -- Hrvatska -- 2009.