Europa info : bilten Informacijskog centra za europsko pravo – EUi (Informacijski centar za europsko pravo - EUi, 2009)
Mrežne stranice biltena koji sadrži tematski pregled novijih službenih dokumenata, publikacija, izvještaja, studija i ostalih izdanja institucija Europske unije.