Sindikat pomoraca Hrvatske Seafarers' Union of Croatia. - Sindikat pomoraca Hrvatske (Rijeka) (Rijeka : Sindikat pomoraca Hrvatske, 2004)
Web-stranice sindikata koji štiti interese i prava te unapređuje socijalni i društveni položaj hrvatskih pomoraca i brodaraca, te radnika čiji su poslovi vezani uz pomorsku djelatnost i unutrašnju plovidbu.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 21.4.2008. ; zadnji opis prema verziji dana: 6.2.2016.)
Keywords: Sindikat pomoraca Hrvatske (Rijeka); Sindikati -- Hrvatska