Sindikat pomoraca Hrvatske : Seafarers' Union of Croatia (Sindikat pomoraca Hrvatske, 2004)
Web-stranice sindikata koji štiti interese i prava te unapređuje socijalni i društveni položaj hrvatskih pomoraca i brodaraca, te radnika čiji su poslovi vezani uz pomorsku djelatnost i unutrašnju plovidbu.