Vinopedia riznica znanja o lozi i vinu ([Novi Vinodolski] : [s. n.], 2008)
Mrežne stranice projekta koji predstavlja vinogradarstvo Hrvatske i hrvatske autohtone sorte
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 15.4.2009
Tekst na više jezika
Keywords: Vino -- Proizvodnja -- Hrvatska; Vinarstvo -- Hrvatska; Vinogradarstvo -- Hrvatska