Kršćanski uzgoj poroda : pastirski list Vinka Pulišića, zadarskog nadbiskupa vjernicim svoje nadbiskupije, za korizmu god. 1917. - Pulišić, Vinko ([Zadar] : [s. n.], 1917)
Govor zadarskoga biskupa o dužnostima i odgovornostima roditelja u odgajanju djece.
Bibliografske bilješke uz tekst.