Homilija dra. Vinka Pulišića, zadarskoga nadbiskupa, u Hrvatskoj sekciji bečkoga Euharističkoga zbora 14. rujna 1912. - Pulišić, Vinko (Hrvatski središnji odbor, 1913)
Govor zadarskoga nadbiskupa dr. Vinka Pulišića izrečen u župnoj crkvi sv. Petra u Beču prigodom XXIII. euharistijskoga kongresa.