Život i djelo Dmitrija Ivanoviča Mendeljejeva - povodom 100. obljetnice smrti - Esih, Ivan, kemijski inženjer; Vaščić, Veselin (2007)
Prikazani su život i djelo D. I. Mendeljejeva s gledišta njegove uloge u razvoju kemije.
Bibliografija: 7 jed
Summary
Keywords: Mendeleev, Dmitrij Ivanovič; Periodni sustav elemenata; Kemija -- Povijest