Život i djelo Dmitrija Ivanoviča Mendeljejeva - povodom 100. obljetnice smrti - Esih, Ivan, kemijski inženjer (Array, 2007)
Prikazani su život i djelo D. I. Mendeljejeva s gledišta njegove uloge u razvoju kemije.