Svijet osiguranja časopis za pravo, ekonomiku i praksu osiguranja i reosiguranja (Zagreb : Tectus, 2000)
Web stranice s najnovijim informacijama iz područja prava, ekonomike i osiguranja.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.svijetosiguranja.hr/hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 31.3.2009. ; zadnji opis prema verziji dana: 25.7.2019.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Osiguranje -- Hrvatska -- Vodiči