O problemu međusobnog razlikovanja hrastova Quercus pubescens Willd. i Quercus virgiliana (Ten.) Ten. - Trinajstić, Ivo (2007)
U radu su prikazane razlike između srodnih maljavodlakavih hrastova Quercus pubescens i Q. virgiliana. Isto tako prikazana je njihova približna rasprostranjenost u Hrvatskoj, te mogućnost njihova razlikovanja na terenu. Istaknute su i poteškoće u uspješnom određivanju i prepoznavanju navedenih hrastova
Bibliografija: 16 jed
Summary
Keywords: Hrast -- Morfološke karakteristike; Hrvatska