O problemu međusobnog razlikovanja hrastova Quercus pubescens Willd. i Quercus virgiliana (Ten.) Ten - Trinajstić, Ivo (Array, 2007)
U radu su prikazane razlike između srodnih maljavodlakavih hrastova Quercus pubescens i Q. virgiliana. Isto tako prikazana je njihova približna rasprostranjenost u Hrvatskoj, te mogućnost njihova razlikovanja na terenu. Istaknute su i poteškoće u uspješnom određivanju i prepoznavanju navedenih hrastova