Modeliranje debljine kore stabala obične jele (Abies alba Mill.) - Božić, Mario (Array, 2007)
Temeljni cilj istraživanja bio je načiniti modele koji objašnjavaju debljinu kore obične jele u dinarskim bukovo-jelovim šumama Hrvatske, kao funkciju stanišnih (ekoloških) čimbenika i značajki pojedinih stabala.