HTML (Zagreb : Algebra, 2007)
E-learning seminar o izradi web stranica korištenjem HTML-a
Zahtjevi sustava: Internet Explorer 6.0 ili noviji, Flash player 7.0 ili noviji; instaliran zvuk na računalu (zvučna kartica, zvučnici ili slušalice), rezolucija ekrana 1024x768
Pristup: Intranet NSK
Stv. nasl. s naslovnice
Keywords: HTML -- Priručnici