[Djevojka koja sjedi] - Medović, Mato Celestin (1887)
Djevojka u dugoj haljini s lepezom u ruci sjedi na kamenoj klupi. Ispred klupe stoji pas.
Signatura d.l. olovkom: CMedović // 1887.
Naslov dao katalogizator.
Izložba 2011: ’’Mate Celestin Medović - Retrospektiva’’, Galerija Klovićevi dvori, Zagreb (prosinac 2011/veljača 2012.)
Izvornik digitaliziran
Keywords: Olovka