Malinska Dubašnica turistička zajednica općine. - Turistička zajednica općine Malinska-Dubašnica (Malinska : Turistička zajednica općine Malinska Dubašnica)
Web- stranice turističke zajednice općine
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.tz-malinska.hr
Stv. nasl. s naslovnice
Tekst na više jezika
Opis građe dana: 16.2.2009. ; zadnji opis prema verziji dana: 22.8.2022.
Keywords: Turistička zajednica općine Malinska-Dubašnica; Turizam -- Malinska