Općina Nijemci (Nijemci : Općina Nijemci)
Službene web-stranice općine.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.opcina-nijemci.com/index.php
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 30.12.2008. ; zadnji opis prema verziji dana: 3.12.2021.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Nijemci (naselje, okolica); Nijemci (naselje, okolica) -- Vodiči