Općina Konavle (Konavle : Općina Konavle)
Službene mrežne stranice općine.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.opcinakonavle.hr/default.asp
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 30.12.2008.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Konavle; Konavle -- Vodiči