Općina Petrijevci službene stranice općine Petrijevci. (Petrijevci : Općina Petrijevci, 2008)
Mrežne stranice općine
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 19.12.2008
Keywords: Lokalna samouprava -- Petrijevci; Petrijevci -- Vodiči