Novo tržište kapitala - Simić, Sandra (Zagreb : Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga, 2008)
Priručnik koji na popularan način informira javnost o zakonskim novostima iz područja tržišta kapitala
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL : http://www.hanfa.hr/uploads/bilten/novo_trziste_kapitala.pdf
Stv. nasl. s nasl. zaslona
Publikacija u formatu PDF; sadrži 40 str.
Keywords: Tržište kapitala -- Hrvatska -- Pravna regulativa