Gripa.hr (Zagreb : Hrvatski zavod za javno zdravstvo : Nacionalni centar SZO za influencu, 2008)
Web-stranice namijenjene promicanju zdravlja i prevenciji gripe
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 9.12.2008. ; zadnji opis prema verziji dana: 11.5.2022.)
Keywords: Influenca -- Prevencija