Graničar. - Ilić Oriovčanin, Luka
Stihovi
List 1v (završ.): Na granicah doma bditi || Za dom vieru i kralja || Luka Ilić
19. stoljeće
Papir
Lat. kurziva, autograf
Gaj, V. Knjižnica Gajeva
Katalog rukopisa Nacionalne i sveučilišne biblioteke u Zagrebu
Primjerak potječe iz knjižnice Ljudevita Gaja (potpis sina Velimira)