Obiteljski centar Koprivničko-križevačke županije - Obiteljski centar Kopriničko-križevačke županije (Koprivnica) (Koprivnica : Obiteljski centar Koprivničko-križevačke županije, 2007)
Mrežne stranice centra koji pruža društvenu potporu u cilju osnaživanja obitelji i jačanja društvene svijesti o obiteljskim vrijednostima.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 24.10.2008.)
Keywords: Obiteljski centar Kopriničko-križevačke županije (Koprivnica); Obiteljski odnosi -- Hrvatska -- Priručnici