Općina Mala Subotica (Mala Subotica : Općina Mala Subotica, 2008)
Web-stranice općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 10.10.2008. ; zadnji opis prema verziji dana: 3.12.2021.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Mala Subotica; Mala Subotica -- Vodiči