Udruga za realitetnu terapiju Republike Hrvatske - Udruga za realitetnu terapiju Republike Hrvatske (Zagreb) (Zagreb : Udruga za realitetnu terapiju Republike Hrvatske, 2007)
Mrežne stranice neprofitne udruge koja okuplja stručnjake s različitih područja ljudskog djelovanja (zdravstvo, socijalna skrb, prosvjeta i dr.) radi ostvarivanja zajedničkih interesa na unapređenju mentalnog zdravlja u najširem smislu riječi.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 7.10.2008
Keywords: Udruga za realitetnu terapiju Republike Hrvatske (Zagreb); Realitetna terapija -- Priručnici